donderdag 5 januari 2012

Kerstmis, Nieuwjaar en verjaardag

Hallo iedereen,
Kerstmis, Nieuwjaar en mijn verjaardag zijn weer voorbij, nu zondag nog onze 46 ste huwelijks verjaardag en al de feestelijkheden zijn voorbij.
Alles loopt hier nog altijd op wieltjes, we hebben de feestdagen rustig gehouden, met kerstdag zijn we onze jaarlijkse foto's laten nemen bij Pak Durpa, nu Eka en Maarten in België zijn moest Ibu ervoor zorgen.
Ze had een sminkster laten komen die gewoonlijk de danseresjes en dansers sminkt, ze heeft met mij meer dan een uur werk gehad, de hoofdtooi was wel heel special hoe ze dat gedaan heeft.
Daarna was Robert aan de beurt het lijkt wel een echte Balinees bijna, toen werden de foto's genomen, de broer van Ibu en nog een vriend, er werd op geen foto gezien en gelukkig is het nu digitaal, zelfs de bladeren en bloemetjes werden weggeveegd, nadien nog foto's aan de vijver en ja natuurlijk daar zag je nadien de bloemen blaadjes op de foto's staan dus die met Photoshop weggehaald.
Er zijn weer heel wat mooie foto's genomen, nadien moesten we en zouden we eten, dus weer lekker gesmuld, babi ketcap en andere lekkernijen werden ons voorgeschoteld.
s'Avonds was er een buffet in het hotel, ook de kinderen hebben weer prachtig gedanst zoals altijd.
De volgende week hebben we alleen hier wat in het hotel rondgehangen aan en in het zwembad.
Met oudejaarsavond was er niets te doen in het hotel, dus zijn we in het centrum bij JB's gaan eten, natuurlijk het dessert was een lekkere Banoffee Pie, we hadden beide echt genoeg gegeten, we waren rond 22.30 terug in het hotel, nadien bij de buren Mas Bungalow nog iets gaan drinken en naar het vuurwerk gekeken dat volop werd afgeschoten, eigenlijk waren ze al heel de week bezig met het vuurwerk.
Rond 1 uur gaan slapen en s' morgens er om 7 uit want dan was het in België nieuwjaar, die dag hebben we besteed om familie die thuis was het beste voor 2012 te wensen en ook nog de dag nadien.
Dan gisteren was het mijn 64st verjaardag, ik kreeg eergisteren middag al een heel mooi boeketje bloemen van Nederlandse vrienden, fijn en onverwacht.
Na ons ontbijt stond ineens al het personeel er, en je zag dat er iets gaande was, de ventilator werd afgezet en ja daar kwamen ze met de taart aan met kaarsjes erop en iedereen zingen van Selamat Ulang Tahun, gelukkige verjaardag, nadien moest ik de kaarsjes uitblazen gelukkig waren het er geen 64.
Iedereen wenste me een gelukkige verjaardag waarna ik de taart moest aansnijden, ook was er nog een Chinees koppeltje die namen ook foto's en het was met handen en voeten de uitleg want ze kende geen woord Engels en wij geen Chinees, zelfs met hun driver was het handenspel.
Iedereen heeft een lekker stukje taart gegeten, de rest werd in de koelkast gezet voor de namiddag ploeg zodat hun ook nog een stukje hadden.
Nadien kwamen we in de kamer en hadden de meisjes en de jongens heel mooi Happy Birthday gemaakt met mijn lievelingsbloemen, Jepung Bali, heel mooi gedaan.
Verder heb ik genoten van de rust aan het zwembad, ik kreeg ook nog een mooie doosje met stroopwafels van Nederlands gasten hier in het hotel.
Even om jullie tevreden te stellen op dit moment is het hier aan het gieten en waaien dus zoals bij jullie in België en Nederland maar hier is de temperatuur 29 gr hahaha.
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten