vrijdag 24 februari 2012

Nog 2 weken

Jullie zullen zeker denken we horen niets meer uit Bali, geen nieuws is goed nieuws !!
Hier is alles nog super, mooi weer dus lekker genieten, veel in het zwembad, Robert die s'morgens naar het centrum rijdt waar hij zijn klappeke doet, nadien eten dutje doet, zwemmen en hier bij ons in het straatje aan het strand gaat kletsen, ik wat lezen, studeren moet natuurlijk ook gebeuren en wat op de laptop, meer moet dat niet zijn.
Ik ben nu aan mijn 45ste boek bezig dus heb heel wat gelezen deze keer, dus de e-reader brengt zijn geld goed op.
We vervelen ons hoegenaamd nog niet dus dat is het voornaamste, maar aan alle mooie liedjes komt ook een eind en dat is vandaag 2 weken het geval op vrijdag 9 maart vliegen we terug naar België waar we dan zaterdag rond 7 uur s' morgens aankomen.
We gaan weer terug met de trein naar Roosendaal waar onze Frank ons hopelijk komt ophalen met onze dikke jassen erbij want die zullen we zeker en vast nodig hebben.
Vandaag naar de laatste Indonesische les in de Bib want volgende week vrijdag zijn we uitgenodigd voor een ceremonie van tandvijlen, deze ceremonie die heb ik nog nooit gezien dus was wel erg blij dat we dit kunnen gaan meemaken.
De andere Indonesische les dat is nog 2 maal en dan hebben we 6 maanden vakantie, dat kunnen niet veel studenten zeggen héé.
Zondag hebben we hier een groot verjaardagsfeest, de eigenares Susie wordt dan 60 jaar, er zijn vele mensen uitgenodigd, zal een fijne avond worden denk ik, we worden om 18.00 verwacht voor snackjes en drank, rond 18.30 volgen er Balinese dansen waar ze hier al weken aan het voorbereiden zijn, om 19.30 dan het buffet, ook komt er een live band, er zal naast het restaurant een tent neer gezet worden, dus die foto's en verslag volgen volgende week.
Gisteren hebben vrienden ons een bezoek komen brengen, ze logeren in Sanur dus een eindje rijden, een drietal uren toch wel, we hadden een fijne dag, het weer was prachtig heel de dag volop zonneschijn dus we verbleven veel in het zwembad.
Plotseling kwam Susie met een paar jongens van de staff naar het zwembad ze begonnen spontaan te zien, Tom met de tamtam en ze waren vertrokken voor een aantal songs die ze ook bij Susie haar verjaardagsfeestje gaan zingen, ééntje liedje noemde " Sabar " wat geduld betekend wat ze ermee willen zeggen dat weet ik niet !!!
De laatste inkopen hebben we vandaag gedaan want de laatste week willen we niet te veel meer te doen hebben dan zwemmen, natuurlijk moeten we ook dan inpakken hetgeen hier moet blijven en wat we mee terug naar huis moeten nemen.
We zouden ook nog graag volgende week nog eens naar de warme bronnen en de Boeddhistische tempel gaan in Banjar, dat is niet zo ver van hier, is het nu deze keer niet zal het voor de volgende keer zijn.
Zo zijn jullie weer even op de hoogte dat alles hier goed gaat met ons.
Groetjes Rita & Robert 

4 opmerkingen:

 1. oef wat gaat het nu snel, en als het voor jullie snel gaat dan voor ons ook, wij lakken er dan nog 2 weken aan en dan is het ook hier in Thailand over.
  Die ceremonie van het tandvijlen dat zal best interessant zijn, maak maar veel foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marian,
  Ja erg snel nu en ja jullie volgen ons dan na enkele weken.
  Denk het ook en vandaag bracht Cintje een heel mooie uitnodiging ervoor dus die komt erbij dan.
  Gr R & R

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn intussen alweer 1 week geleden uit Bali vertrokken, na een prachtige vakantie. Nog 1 week voor jullie en dan zit het er ook op. Maar onze reisplannen voor volgende reis zijn intussen ook al bovengehaald. Zo blijven we steeds met Bali bezig, misschien is dit voor jullie ook het geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Paul,
  Ja voor ons nog een weekje en dan zit het er ook op, we hebben al terug geboekt voor september dus alles is al in kannen en kruiken voor ons
  Gr R & R

  BeantwoordenVerwijderen