donderdag 8 maart 2012

Laatste berichtje voor we vertrekken

Hier het laatste berichtje voor ons vertrek, Robert zijn been is helemaal in orde, het ziet niet meer rood, de zwelling is ook bijna helemaal weg, gelukkig heeft dit maar een week geduurd en levert het geen probleem op om te vliegen.
Alles is gepakt, we hebben wat meer hier moeten laten want we hadden toch te veel bij, dus we hebben al voor volgende keer een mooie Boeddha voor op de kamer, dus de Boeddha moet wijken voor mijn studieboeken en copies, dat zal ik nog wel een tijdje mogen horen denk ik !!!!
Sevens de motor naar onze vrienden doen die er altijd goed zorg voor dragen en dan het afscheid wat niet altijd zo eenvoudig is natuurlijk.
Gisteren al afscheid genomen van onze massage dame Iluh waar ik een heel mooie sarong van gekregen heb en van Ketut en Indra waar we altijd gingen eten, van hun heb ik een mooie handtas gekregen.
Hopelijk verloopt de vlucht vlotjes, het zal wel in Belgie¨zijn voor je iets verneemt van ons via Facebook, blog of mail want in Singapore hebben we maar 50 minuten dus geen tijd om aan de computer een berichtje te schrijven denk ik.
Groetjes Rita & Robert
Vaarwel mijn dromenland, het is niet vaarwel maar tot ziens in september

2 opmerkingen:

 1. och lieve tuttebol niet gaan huilen je bent zo weer terug, je gaat alleen maar even naar belgie om alles wat je lief is te zien en na 3 maanden staan de valiezen a lweer in de gang om gepakt te worden.
  doei doei tot ziens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marian, nee deze keer ging het veel beter dan verleden jaar hoor, het is fijn kinderen en kleinkinderen terug te zien hoor.
  Ja zo is het nu hier genieten en dan terug aftellen voor september
  Gr Rita & Robert

  BeantwoordenVerwijderen