woensdag 19 oktober 2011

Berichtje uit Bali

We zijn weeral een weekje verder, dus weer wat nieuws uit Bali, tot nu toe nog geen druppel regen gehad, ook is het heel warm, maar daar zijn we voor gekomen en duiken regelmatig het zwembad in.
Verleden weekend was het hotel volgeboekt, de eerste keer in de vijf weken dat we hier zijn, er waren twee koppeltjes van Zweden, die waren s'morgens al vroeg in het zwembad, normaal mag je maar om 8 uur er in.
Wij hadden geen last ervan maar de mensen die hun huisje hebben aan het zwembad wel, dus Kimberley heeft het ze eens goed verteld, de volgende dag was alles stilletjes, ook gedurende de dag was het natuurlijk niet zo rustig zoals wij het gewoon waren ervoor, maar ja de jeugd heeft ervan genoten om in het zwembad te springen en nu is de rust weergekeerd.
Verleden week heeft Robert een lekkere Banoffee pie gaan halen voor Kimberley en ons, verdorie dit is wel heel lekker maar denk een hele caloriebom, dus dit mag niet te dikwijls gebeuren natuurlijk, bij Ketutje nemen we al eens een ice coffee, normaal alleen in het weekend, maar bij Robert is woensdag ook weekend, hij denk dat het elke dag weekend is.
De kleine Mahesa is al goed verwend door Kimberley, zelfs al mee in het zwembad zoals je op de foto's kan zien, ook heeft ze wat gek gedaan in de pool, het was een fijne week samen met haar, nu is ze terug naar Sanur vertrokken, de driver heeft ineens Fabienne meegebracht, zij is dinsdag rond de middag geland, het eerste wat ze zei was "amaai das hier warm " nadien zijn we gaan zwemmen tot het tijd was om te gaan eten in ons favoriet restaurantje bij Ketut.
Nadien een afzakkertje bij Ayontje, Robert heeft nog zeker tot middernacht YouTube filmpjes( muziek ) aan het zien geweest, ik heb nog wat gelezen, na een paar keer elke bladzijde twee keer te hebben gelezen dacht ik dat klopt niet meer dus e-reader weg en naar dromenland.
Sevens hebben we weer een fijne massage, goed voor onze oude botten, na een douche het zwembad in natuurlijk, Fabienne zal nadien wel kunnen vertellen aan iedereen in het zwembad welk zwaar leven we hier hebben.
Groetjes aan allen
Rita & Robert
<> 

2 opmerkingen:

  1. heerlijk he al dat genieten, wat moet ik me voorstellen bij een banoffee, is dat taart of zo.
    Kimberley een druk meiske? maar wel gezellig.
    Nu maar hopen dat de 5 druppels die gevallen zijn niet het voorbeeld van Thailand gaan volgen.
    heel veel plezier verder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marian& Henk,
    Banoffee is een lekkere taart met toffee en bananen, eens effe googlen en je vind er receptjes van.
    We hebben een heel fijne tijd hier gehad met Kimberley en nu met Fabienne ook, we genieten volop hier te samen.
    Na de paar druppeltjes was de zon er weer en vandaag ook weer lekker weer, je merkt dat het wel warmer begint te worden, maar je hoort me niet klagen.
    Hopelijk niet te nat in Thailand tegen dat jullie gaan
    Gr Rita & Robert

    BeantwoordenVerwijderen