donderdag 27 oktober 2011

Berichtje uit Bali


<> 
Hallo iedereen,
Het is hier nog steeds genieten met ons drie, Fabienne geniet er ten volle van, ze heeft haar plekje gevonden aan het zwembad uit de zon met haar laptop, nu begrijpt ze hoe we het hier 6 maanden kunnen uithouden.
Verleden week hebben we onze eerste regenbui gehad, iedereen vind het wel erg warm nu, dit zal de voorbode van het regenseizoen zijn die er zit aan te komen, maar nu de laatste dagen droog weer.
Zaterdag zijn we met Cintje & Huub gaan zwemmen in het hotel naast ons, er kwamen 10 weeskinderen zwemmen en die moesten wel een beetje in het oog gehouden worden, het waren allemaal jongens, ze hebben er echt van genoten om in het water te springen enzo, natuurlijk hebben wij ook genoten.

Na het eten gaan Fabienne en Robert nog zwemmen tot 22.00, of er veel gezwommen wordt weet ik niet want de ene zegt hij kan niet zwijgen en zij zegt het ook dus twee echte kletskousen zijn het hahaha, als ze maar genieten dat is het voornaamste.
Maandag zijn we naar de Immigratie geweest, al de formulieren zijn in orde, nog enkele weken wachten dan mogen we voor onze eerste verlenging gaan betalen, dit betekend dat we hier al bijna 2 maanden zijn, wat gaat de tijd toch snel al een mens echt aan het genieten is.
Dinsdag en woensdag zijn onze vrienden uit Sanur op bezoek geweest, ze zijn deze keer een nachtje blijven logeren hier in het hotel, rond 16.00 zijn ze terug richting zuid Bali vertrokken.
Donderdag is Fabienne op haar ééntje met een chauffeur naar de Git-Git waterval geweest, het beste is dit om alleen te doen zeker voor haar, het is haar eerste keer Bali ze moet alles ondervinden, dit heeft ze gedaan ook, ze heeft er van genoten en geleerd, ze had een grote Durian bij voor heel de staff van het hotel en dat lusten ze hier allen heel graag dus groot feest voor hun.
Verder doen we niet veel hier dan genieten, zwemmen, eten, kletsen en niksen dus kan niet veel vertellen, misschien volgende week weer wat meer nieuws.
Groetjes Rita, Fabienne & Robert

2 opmerkingen:

  1. gelukkig hoor dat je het nog naar je zin hen, anders duren de komende maanden heel erg lang.
    dug gewoon doorgaan met genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja zeker en vast, we weten hoe het hier allemaal aan toe gaat.
    Het blijft genieten met of zonder de Nederlanders haha
    Gr Rita

    BeantwoordenVerwijderen