vrijdag 7 oktober 2011

Nieuw berichtje uit Bali

Hallo iedereen,
Het wordt weer eens tijd om iets van ons te laten horen, zou zeggen geen nieuws is goed nieuws en dat is het ook, lekker genieten van het mooie weer maar jullie hebben ook niet te klagen.
Denk dat het mooie weer nu bijna voorbij is voor jullie dus kom allen naar hier, het heeft hier al meer dan 15 weken niet geregend, gisteren namiddag was het een beetje bewolkt maar nog geen spatje regen gehad, maar ja als jullie allen komen hebben we hier ook geen rust meer !!!
Verleden week is Robert weer eens op toer geweest en kwam hij thuis met twee mooie boeddha's, gelukkig niet zo zwaar maar toch wel een beetje groot de ene, we zullen wel plaats hebben om hem mee naar huis te nemen, nu staat hij te pronken in onze kamer zo hebben we er hier de maanden dat we hier zijn geniet ervan.
Ook een nieuwe supermarkt gevonden, best goed, niet zo warm als bij de andere hier in het dorp, daar vond ik ook vloeibaar wasmiddel om de badpakken uit te spoelen.
Maandag zijn we een dagje naar Sanur gereden met een koppel Nederlanders die ook hier logeren, voor de niet Bali kenners dit is Zuid Bali, zo'n 3 uur rijden van bij ons, de driver vroeg wat gaan jullie doen daar, shoppen naar de Hardy's !!! hij keek ons aan, hij zal denken die stomme toeristen er is ook een Hardy's in Singaraja maar deze is veel groter dan hier.
We waren een klein uurtje weg en stonden al stil, auto warm gelopen, wij er uit, hij heeft er water bij gedaan en waren terug weg, het is goed gegaan verder, op weg naar Sanur zijn we eerst nog iets gaan drinken toen begon het te regenen, dit waren de eerste druppels regen die we gehad hebben.
Eens in Sanur zijn we eerst gaan eten en dan naar de Hardy's.
Ik heb er 3 tankini's gekocht, is zoiets als een bikini maar met een rokje of broekje, wat was het verdorie warm in het pashokje maar ja we wilde de dag erop niet terug rijden om te gaan verwisselen.
We hadden afgesproken na het shoppen in het kroegje Amsterdam, dus denk wel dat er veel Nederlanders zijn in Sanur, waar we een heel lekkere en mooie cappuccino hebben gedronken bewerkt door een "Barista" wel die man kon mooie dingen maken hoor, zoals te zien op de foto's.
Nadien terug richting Lovina, onderweg weer warm gelopen, water erbij dan konden we weer verder, in Bedugul nog een uurtje rijden weer, we hebben eigenlijk wel goed gelachen de auto verbruikt meer water dan benzine.
Aan een groot restaurant gestopt, daar was het echt heel koud zijn we een Bali koffie gaan drinken 25.000rp voor 1 tas bijna zo duur als Copi Luwak, we kregen er gesuikerde melk bij, we hebben er zo ook van geproefd, nadien hadden we spijt dat we niet heel de pot hebben leeggegeten!!!, maar we hadden toch plezier.
Woensdag zijn vrienden van ons hier ook aangekomen, ze zijn ons drie dagen komen ambeteren zoals Ingrid zei, maar wat een plezier hebben we gehad, zoals jullie kunnen zien op de foto's met de aperitief in het zwembad.
Deze morgen zijn Ingrid en Mieke weer vertrokken richting Sanur waar ze nog een weekje vakantie hebben voor ze volgende week terug richting België gaan.
Zo zijn jullie weer even op de hoogte van wat we hier zoal uitspoken.
Gr Rita & Robert

2 opmerkingen:

  1. Ja Sanur, wat moet ik er van zeggen, om te shoppen prima en een paar dagen vertoeven ook leuk, maar er gaat toch niets boven het oosten of noorden van Bali.
    Wat de zee betreft en de natuur zou ik voor Amed kiezen, voor de gezelligheid en wat meer winkels Lovina.
    Gaan jullie nog een toertje maken richting Amed?
    Jullie hebben het maar druk met visite ontvangen maar als ik de foto's ziet is dat geen probleem want die zien er super vrolijk uit.
    Tot het volgende verslag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Marian zo ook voor ons één dagje Sanur is genoeg, hier veel rustiger.
    We hebben lol gehad met onze vrienden dus lekker genoten.
    Gr R & R

    BeantwoordenVerwijderen